“حلیم” غذای پر طرفدار،مقوی و البته چاق کننده و دیرهضمی هستش که معمولا در صبحانه استفاده میشه و با شروع شدن ماه رمضان به وعده افطاری انتقال پیدا میکند.
طرز تهیه کامل حلیم همراه با مواد لازم
حلیم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوق العاده خوشمزه و مناسب به حساب
می آید که البته این بار ما به شما پیشنهاد می کنیم دستپخت خود را برای درست کردن حلیم خانگی امتحان کنید و از آن لذت ببرید.حلیم
مواد لازم برای حلیم
گندم(ترجیحا پوست کنده) : 500 گرم
گوشت(ترجیحا بوقلمون) : 300گرم
آب : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم(خیلی کم)
روغن حیوانی یا کره آب شده : به مقدار لازم
شکر و دارچین : به مقدار لازم برای تزیینات
خوشمزه ترین مزه ها لازم ,حلیم ,خوشمزه ,رمضان ,مقدار لازم ,لازم برای ,مواد لازم منبع
درباره این سایت