مواد لازم برای پخت مربای هویج :
مواد لازم هویج شکر زعفران آب شده گلاب هل آبلیمو آب
مقدار ۵۰۰ گرم ۵۰۰ گرم ۲ قاشق غذاخوری نصف پیمانه به اندازه دلخواه ۱ قاشق سوپ خوری ۲ لیوان
طرز تهیه مربای هویج:
۱- ابتدا هویج های تازه ای را تهیه نمایید و آنها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را رنده نمایید. بعضی از افراد هویج ها را خرد کرده و یا از رنده درشت نیز استفاده می کنند که این انتخاب کاملاً سلیقه ایی است.
۲- بعد از آنکه هویج ها را رنده کردید آنها را در قابلمه لعابی مناسب ریخته و لابه لای آن شکر بپاشید، در صورت تمایل می توانید در این مرحله از هل پودر شده نیز استفاده کنید و آن را همراه شکر لابه لای هویج ها بریزید. سپس قابلمه را برای چند ساعت کنار بگذارید تا شکرها کاملا آب شوند.
۳- بعد از گذشت حدود بیست دقیقه که قابلمه را روی حرارت گذاشتید می توانید زعفران را که با گلاب دم نموده اید به هویج های داخل قابلمه اضافه کنید. در مراحل آخر پخت نیز آبلیمو را اضافه نمایید. بعد از اینکه آب داخل قابلمه تبخیر شد و مربا قوام یافت می توانید شعله را خاموش نمایید. بهترین زمان برای پختن هویج ها، زمانی است که رنگ هویج شفاف شده و ظاهر براقی داشته باشند.

خوشمزه ترین مزه ها هویج ,قابلمه ,نمایید ,توانید ,تهیه ,رنده ,مربای هویج ,داخل قابلمه ,تهیه مربای ,مواد لازم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

زومیت ایران آیرون مجله دانستنیهای آهن آلات سبک زندگی fars trade خرید و فروش سایت مجتمع آی بازیکن | iBazikon The Company دانلود جدیدترین آهنگ های روز دنیا باب دل : مجموعه اشعار مهدوی