مواد لازم هویج شکر زعفران آب شده گلاب هل آبلیمو آب
مقدار ۵۰۰ گرم ۵۰۰ گرم ۲ قاشق غذاخوری نصف پیمانه به اندازه دلخواه ۱ قاشق سوپ خوری ۲ لیوان
۱- ابتدا هویج های تازه ای را تهیه نمایید و آنها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را رنده نمایید. بعضی از افراد هویج ها را خرد کرده و یا از رنده درشت نیز استفاده می کنند که این انتخاب کاملاً سلیقه ایی است.
۲- بعد از آنکه هویج ها را رنده کردید آنها را در قابلمه لعابی مناسب ریخته و لابه لای آن شکر بپاشید، در صورت تمایل می توانید در این مرحله از هل پودر شده نیز استفاده کنید و آن را همراه شکر لابه لای هویج ها بریزید. سپس قابلمه را برای چند ساعت کنار بگذارید تا شکرها کاملا آب شوند.
خوشمزه ترین مزه ها هویج ,قابلمه ,نمایید ,توانید ,تهیه ,رنده ,مربای هویج ,داخل قابلمه ,تهیه مربای ,مواد لازم منبع
درباره این سایت